Назад Сподели

Карпош

Стан 33 м2
 • Стан 33 м2

 • € 1,620 33 m² garsonjera
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 27.04.2024
Стан во Порта Влае
 • Стан во Порта Влае

 • € 150,000 92 m² trosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 28.03.2024
Prodavam kuka vo nas vlae
 • Prodavam kuka vo nas vlae

 • € 400,000 300 m² poveke-soben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 16.02.2024
Se prodava…!!!
 • Se prodava…!!!

 • € 74,400 31 m² garsonjera
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 15.01.2024
Нови и ексклузивни станбени објекти во Скопје, населба Жданец, општина Карпош.
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 12.12.2023
Се изнајмува гаража
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 24.09.2023
Се продава стан во Козле
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 11.07.2023
Se izdava stan vo karpos 1
 • Se izdava stan vo karpos 1

 • По договор 65 m² trosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 09.06.2023
Se prodava stan vo Kozle
 • Se prodava stan vo Kozle

 • По договор 143 m² cetirisoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 05.06.2023
Се продава стан
 • Се продава стан

 • € 88,500 59 m² dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 02.03.2023
Sprat od kuka vo Trnodol
 • Sprat od kuka vo Trnodol

 • € 450 80 m² trosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 24.11.2022
Prodavam kuka vo Kozle
 • Prodavam kuka vo Kozle

 • € 150,000 112 m² trosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 20.07.2022
Se prodava stan vo Karposh 4
 • Se prodava stan vo Karposh 4

 • По договор 95 m² cetirisoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 30.06.2022
Се издава
 • Се издава

 • По договор 40 m² dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 08.06.2022
Ednosoben Stan
 • Ednosoben Stan

 • По договор 37 m² ednosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 19.04.2022
Се издава
 • Се издава

 • € 240 70 m² trosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.04.2022
Se izdava
 • Se izdava

 • € 600 100 m² trosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.04.2022
Izdavanje na stan
 • Izdavanje na stan

 • € 259 67 m² dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 11.04.2022
Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба