За Нас

Станови Скопје - Прва професионална платформа за издавање и продажба на станови во Скопје.

 

Огромната побарувачка настанови во Скопје, доведе до идејата да се креира StanoviSkopje.mk - првата професионална платформа за станови.
Нашата цел беше креирање на алатки кои овозможуваат лесно да пронајдете или продадете/издадете стан. 

 

На располагање Ви се:
 

  1. Модерна навигација на персонален компјутер или смарт телефон

  2. Локација на станови на мапа

  3. Еден куп филтри за да дојдете до посакуваниот стан и опременост. Дали станот е нова градба, дали е опремен со кујнски додатоци па се до фен за коса...

  4. Алатка да одберете стан и да го ставите во листа на омилени

  5. Алатка за споредување на повеќе станови во исто време и зачувување на листата

  6. Месенџер (Директна комуникација со купувачот и продавачот 24/7)

  7. Пронајдете станови кои се продаваат или издаваат од физички лица, агенции или градежни компании.

Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба