Назад Сподели
Сортирај по: Date

Станови во Скопје за издавање, еднособни

Kratok i dolg prestoj
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 09.12.2023
se izdava stan vo Kapistec
 • se izdava stan vo Kapistec

 • € 200 36 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 27.07.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 1 40 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 27.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 1 40 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 25.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 1 40 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 03.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 29.05.2023
Издавам соби со кујна и купатило
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 28.02.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • По договор 40 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.09.2022
se izdava ednosoben stan
 • se izdava ednosoben stan

 • MKD 5,000 40 m² ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 07.09.2022
Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба