Сортирај по: Date

Станови во Скопје еднособни

стан за краток престој
 • Станот е за
  Краток престој
 • 26.07.2023
издавам стан за краток престој
 • Станот е за
  Краток престој
 • 16.07.2023
Se prodava Stan
 • Se prodava Stan

 • € 6032 m²ednosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 14.07.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 140 m²ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 27.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 140 m²ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 25.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 140 m²ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 03.06.2023
Se izdava opremen stan
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 29.05.2023
Издавам соби со кујна и купатило
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 28.02.2023
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • По договор40 m²ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.09.2022
se izdava ednosoben stan
 • se izdava ednosoben stan

 • MKD 5,00040 m²ednosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 07.09.2022
studio
 • studio

 • По договор38 m²ednosoben
 • Станот е за
  Краток престој
  Локација
 • 08.05.2022
Ednosoben Stan
 • Ednosoben Stan

 • По договор37 m²ednosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 19.04.2022
Prodavam stan
 • Prodavam stan

 • По договор48 m²ednosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 17.04.2022
Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба