Сортирај по: Date

Станови во Скопје двособни

Potreban manji stan
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 17.08.2023
САВИЌ ПРОДАВА КУЌА ВО МАЏАРИ
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 14.08.2023
Izdavam
 • Izdavam

 • € 30049 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 10.08.2023
Stan Nastel izdavam
 • Stan Nastel izdavam

 • € 28040 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 28.06.2023
Izdavam stan
 • Izdavam stan

 • € 15060 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 27.06.2023
Se izdava kuka 50m2
 • Se izdava kuka 50m2

 • MKD 8,00050 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.06.2023
Se prodava stan kaj Katolicka
 • Se prodava stan kaj Katolicka

 • € 1,50056 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 15.03.2023
Stan vo Gorce 38m2
 • Stan vo Gorce 38m2

 • € 39,90038 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 07.03.2023
Се продава стан
 • Се продава стан

 • € 88,50059 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 02.03.2023
Stan vo Hipodrom 60 m2
 • Stan vo Hipodrom 60 m2

 • € 87060 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 01.03.2023
Izdavam stan 300 eu
 • Izdavam stan 300 eu

 • € 30060 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.02.2023
Prodavam stan 62m2
 • Prodavam stan 62m2

 • € 55,00062 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 13.02.2023
prodavam 57 kvadrati stan
 • prodavam 57 kvadrati stan

 • € 45,00057 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 28.01.2023
Stan Nastel
 • Stan Nastel

 • € 30040 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 16.01.2023
SE prodava ili Izdava
 • SE prodava ili Izdava

 • По договор55 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 25.12.2022
Se izdava stan vo centar
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 10.10.2022
Станови Ѓорче Петров
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 31.08.2022
Се издава
 • Се издава

 • По договор40 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 08.06.2022
Prodavam dvosoben stan vo Centar
 • Prodavam dvosoben stan vo Centar

 • По договор66 m²dvosoben
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 01.06.2022
Izdavam stan vo aerodrom
 • Izdavam stan vo aerodrom

 • По договор59 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Se izdava stan vo Cеntar
 • Se izdava stan vo Cеntar

 • € 20047 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Izdavanje
 • Izdavanje

 • € 25062 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Izdavanje na stan
 • Izdavanje na stan

 • € 25967 m²dvosoben
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 11.04.2022
Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба