Сортирај по: Date

Станови во Скопје од физички лица

Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 140 m²Еднособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.09.2022
Продажба на стан
 • Продажба на стан

 • € 105,000100 m²Четирисобен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 15.09.2022
Se izdava opremen stan
 • Se izdava opremen stan

 • € 140 m²Еднособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.09.2022
Ubav trosoben stan od 45m2 vo Hrom
 • Ubav trosoben stan od 45m2 vo Hrom

 • € 56,00045 m²Трособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 12.09.2022
Se izdava garsonjera
 • Se izdava garsonjera

 • € 20040 m²Гарсоњера
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 11.09.2022
Prodavam namesten stan
 • Prodavam namesten stan

 • По договор100 m²Трособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 08.09.2022
se izdava ednosoben stan
 • se izdava ednosoben stan

 • MKD 5,00040 m²Еднособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 07.09.2022
Издавам стан
 • Издавам стан

 • По договор77 m²Трособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 31.08.2022
Prodavam kuka vo Kozle
 • Prodavam kuka vo Kozle

 • € 150,000112 m²Трособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 20.07.2022
Se prodava stan vo Karposh 4
 • Se prodava stan vo Karposh 4

 • По договор95 m²Четирисобен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 30.06.2022
Се издава
 • Се издава

 • По договор40 m²Двособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 08.06.2022
Prodavam dvosoben stan vo Centar
 • Prodavam dvosoben stan vo Centar

 • По договор66 m²Двособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 01.06.2022
Kratok prestoj STAN vo Micurin
 • Kratok prestoj STAN vo Micurin

 • € 30122 m²Трособен
 • Станот е за
  Краток престој
  Локација
 • 21.05.2022
studio
 • studio

 • По договор38 m²Еднособен
 • Станот е за
  Краток престој
  Локација
 • 08.05.2022
Za prodazba ili zamena za stan
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 04.05.2022
Se iznajmuva stan vo Kapistec!
 • Se iznajmuva stan vo Kapistec!

 • По договор36 m²Гарсоњера
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 23.04.2022
Dneven prestoj
 • Dneven prestoj

 • € 2032 m²Гарсоњера
 • Станот е за
  Краток престој
  Локација
 • 20.04.2022
Ednosoben Stan
 • Ednosoben Stan

 • По договор37 m²Еднособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 19.04.2022
Се издава
 • Се издава

 • € 24070 m²Трособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.04.2022
Stan na Dzon Kenedi
 • Stan na Dzon Kenedi

 • € 75,00085 m²Четирисобен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 18.04.2022
Se izdava
 • Se izdava

 • € 600100 m²Трособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 18.04.2022
Prodavam stan
 • Prodavam stan

 • По договор48 m²Еднособен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 17.04.2022
East Gate Living - B1
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 15.04.2022
stan 84m2
 • stan 84m2

 • € 75,00084 m²Четирисобен
 • Станот
  Се продава
  Локација
 • 15.04.2022
Izdavam stan vo aerodrom
 • Izdavam stan vo aerodrom

 • По договор59 m²Двособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Se izdava stan vo Cеntar
 • Se izdava stan vo Cеntar

 • € 20047 m²Двособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Izdavanje
 • Izdavanje

 • € 25062 m²Двособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 14.04.2022
Se izdava garsonjera
 • Se izdava garsonjera

 • € 20036 m²Гарсоњера
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 13.04.2022
Izdavanje na stan
 • Izdavanje na stan

 • € 25967 m²Двособен
 • Станот
  Се издава
  Локација
 • 11.04.2022
Регистрација или најава
---------
За веќе постоечки корисник
Search for a city or select popular from the list
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Листа за споредба

Не се додадени огласи за споредба